Over mij

Wat leuk dat je mijn webshop komt bezoeken! Ik zal iets over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Sandra van Walsteijn, 52 jaar oud, getrouwd met Bas en heb 2 kinderen van 19 en 22 jaar.

Ook wonen er bij ons in Sint Pancras 2 schatjes van hondjes, Pip en Molly.

Na 32 jaar in de zorg te hebben gewerkt heb ik besloten om mijn droom te verwezenlijken en van mijn hobby mijn werk te maken, een eigen winkel in Egmond aan Zee sinds oktober 2021. En wat is dat een goede keuze geweest! Mijn eigen plek, mijn eigen atelier en de fantastische klanten die blij de deur uit lopen.

Mijn creativiteit is er al mijn hele leven, van het maken van poppenhuizen tot het maken van sieraden, altijd ben ik bezig. De laatste jaren ben ik mij gaan richten op het maken van sieraden en tassen. Het maken daarvan vind ik geweldig, elke tas is weer anders.

Waarom ik koeienhuiden gebruik is omdat elke huid anders is, zo is er dan ook nooit een tas hetzelfde.

De koeienhuiden die ik gebruik is een restproduct, dat vind ik belangrijk om te vertellen.

Verder probeer ik alle klanten een blij gevoel te geven of ze nu wel of niet iets kopen, het contact vind ik belangrijk. Ook als er iets niet goed is aan de tas of als er iets veranderd moet worden, ik zal zorgen dat ook dan de klant weer blij vertrekt.

Mensen komen terug om nog een tas te kopen en zijn super enthousiast en dan voel je toch dat je er toe doet, heerlijk gevoel is dat.

Sinds kort heb ik besloten om ook groothandel te zijn voor de tassen. Winkeliers kunnen bij mij de tassen kopen en deze weer verkopen in hun eigen winkel, heel spannend, maar super leuk.

Per 1 april is er een fantastische lieverd mijn team komen versterken, Karin Vegelien.

Ook Karin zal zich bezig houden met het maken van de tassen, sieraden en alles wat er bij komt kijken. Tevens zal Karin minimaal 3 dagen in de winkel aanwezig zijn.

Karin zal zich ook gaan bezig houden als agente en zal vele winkels gaan bezoeken om de tassen aan te bieden. Mocht er interesse zijn om als verkooppunt te fungeren voor Sanny's bags and more zie dan kopje groothandel.

Mocht u vragen of tips hebben, let me know.

Liefs Sandra